Ry Badmintoncamp 2021


Så er vi klar med endnu en fantastisk badmintoncamp i Ry 

Glæd dig til en hård og sjov uge med masser af badminton og socialt samvær for U13, U15 og U17/19 spillere i alle rækker samt U11 i række A.
Vi har udarbejdet et rigtigt godt og spændende program til årets camp, og vi glæder os til at se dig og dine badmintonvenner til en forrygende uge med masser af badminton. 

Gennem hele ugen får du fysisk, teknisk, taktisk og mental træning. Vi afholder forskellige turneringer og der bliver masser af sjove og udfordrende konkurrencer og spil, så du kommer ikke til at kede dig. Prisen er 1850 DKK for træning, fuld forplejning, “overraskelsestur ud af ” samt en T-shirt. 
Spillerne bliver inddelt i grupper og trænerne sørger for god og lærerig træning, så alle får noget ud af lejren.

Badmintoncampen afholdes i uge 26 fra mandag den 28. juni kl. 9.00 til fredag den 2. juli kl. 14.00 i Ry Hallerne, Thorsvej 32, 8680 Ryoverrraskelsestur ud 

Trænere på Ry Badmintoncamp

Andreas Riisgaard-Dam

Jeg er igen leder for lejren. Til daglig er jeg træner i Ry og Hørning. Jeg har været træner på en del tidligere lejre med stor succes, men regner med at Ry lejr 2019 bliver endnu federe. Jeg ser frem til at give en masse tips og tricks videre, samt have en super fed uge!

Thea Nøhr Geil

Jeg er 19 år og spiller badminton så meget som muligt. Jeg har tidligere været med på Ry-lejr og været træner i 5 år. Jeg glæder mig helt sindssygt til den vildeste sommerlejr.

Emilie Graversen

Jeg har selv spillet meget badminton i mange år på eliteplan. Jeg er til dagligt træner i Stavtrup badminton klub og har også været træner på andre lejrer før. Jeg er altid klar på en masse sjov og ballade og glæder mig til en fed lejr med masser af fjer, hygge og sjov! Til daglig spiller jeg i Viby bk.

Nina Fisker

Halløjsa Ry!

Som Trænerstablens ældste dame kommer jeg med en masse erfaring, humør og selvironi, som jeg glæder mig til at dele ud af. Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at læse doublespillet og vinde flere nemme point? Så kan du godt glæde dig!  Det er nemlig mit speciale 😉
Jeg har i denne sæson været seniortræner i Viby bk.

Rasmus Tophøj

21 år, 2. år som fuldtidstræner, træner i Viby Bk, Rønde Efterskole og TRIF badminton. Spiller selv i Viby på deres bedste seniorhold. Efterhånden mange sommerlejr i bagagen, både som spiller og træner, og elsker det lige meget hver gang. Har en sjov men også seriøs tilgang til badminton, hvor mottoet er læring med et smil.

Cecilie Clingman

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på Ry sommerlejr og have det sjovt  med jer alle sammen. Til daglig er jeg både træner i TMG Mårslet og i Viby Badmintonklub. Jeg spiller stadig selv og nyder det. Jeg har tidligere vundet DM. Jeg har spillet i mange år og derfor glæder mig til at dele ud af min erfaring, samt en masse tricks. Håber vi ses på Ry sommerlejr 2019 🙂

Sophus Dam-Tholstrup

Hvad sker der Ry? Jeg er Sophus, og jeg er så klar til en fed uge med god energi og en masse fjer! Jeg er til daglig træner i Ry, så jeg glæder mig til at se mange kendte ansigter – men også lære mange nye at kende. Jeg er altid klar på en god udfordring – og siger aldrig nej til et par armbøjninger!

Christoffer Hingelberg

I år er tredje gang jeg vender tilbage til Ry Lejren, og har stærke intentioner om at overgå de foregående år, så i kan godt glæde jer! Jeg har været spiller i 15 år og træner i 4 år for både for ungdom og senior hvor jeg har været senior træner i Brabrand Badminton denne sæson. Glæder mig til at lære jer nogle nye tricks og introducere jer for noget god musik.

Gå ind på vores facebook side og følg med i hvad der kommer til at ske.