Ry Badminton Sommerlejr

Sjov, hygge, hård træning og udflugt

Vi har udarbejdet et rigtigt godt og seriøst program for Sommerlejr 2019.

Der er fokus på badmintons mange sider. Programmet bliver en god blan- ding af fysisk, teknisk og taktisk træning, turneringer, mental træning og social hygge. Dertil kommer masser af sjove og udfordrende konkurrencer og spil.

Vi skal blandt andet også på en tur ”ud af huset”, men indholdet er en overraskelse…..

Generelt vil spillerne blive inddelt i grupper, og trænerne sørger for god og lærerig træning, så alle får noget ud af lejren.

Følg Ry Badminton aktiviteter for alle på Facebook, hvor vi løbende vil læg- ge ekstra info op og meget andet…

Vi glæder os til at se dig.

Trænere på sommerlejren

Jeg er igen leder for lejren. Til daglig er jeg træner i Ry og Hørning. Jeg har været træner på en del tidligere lejre med stor succes, men regner med at Ry lejr 2019 bliver endnu federe. Jeg ser frem til at give en masse tips og tricks videre, samt have en super fed uge!

Jeg er 19 år og spiller badminton så meget som muligt. Jeg har tidligere været med på Ry-lejr og været træner i 5 år. Jeg glæder mig helt sindssygt til den vildeste sommerlejr.

Jeg har selv spillet meget badminton i mange år på eliteplan. Jeg er til dagligt træner i Stavtrup badminton klub og har også været træner på andre lejrer før. Jeg er altid klar på en masse sjov og ballade og glæder mig til en fed lejr med masser af fjer, hygge og sjov! Til daglig spiller jeg i Viby bk.

Halløjsa Ry!

Som Trænerstablens ældste dame kommer jeg med en masse erfaring, humør og selvironi, som jeg glæder mig til at dele ud af. Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at læse doublespillet og vinde flere nemme point? Så kan du godt glæde dig!  Det er nemlig mit speciale 😉
Jeg har i denne sæson været seniortræner i Viby bk.

21 år, 2. år som fuldtidstræner, træner i Viby Bk, Rønde Efterskole og TRIF badminton. Spiller selv i Viby på deres bedste seniorhold. Efterhånden mange sommerlejr i bagagen, både som spiller og træner, og elsker det lige meget hver gang. Har en sjov men også seriøs tilgang til badminton, hvor mottoet er læring med et smil.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på Ry sommerlejr og have det sjovt  med jer alle sammen. Til daglig er jeg både træner i TMG Mårslet og i Viby Badmintonklub. Jeg spiller stadig selv og nyder det. Jeg har tidligere vundet DM. Jeg har spillet i mange år og derfor glæder mig til at dele ud af min erfaring, samt en masse tricks. Håber vi ses på Ry sommerlejr 2019 🙂

Hvad sker der Ry? Jeg er Sophus, og jeg er så klar til en fed uge med god energi og en masse fjer! Jeg er til daglig træner i Ry, så jeg glæder mig til at se mange kendte ansigter – men også lære mange nye at kende. Jeg er altid klar på en god udfordring – og siger aldrig nej til et par armbøjninger!

I år er tredje gang jeg vender tilbage til Ry Lejren, og har stærke intentioner om at overgå de foregående år, så i kan godt glæde jer! Jeg har været spiller i 15 år og træner i 4 år for både for ungdom og senior hvor jeg har været senior træner i Brabrand Badminton denne sæson. Glæder mig til at lære jer nogle nye tricks og introducere jer for noget god musik.

Gå ind på vores facebook side og følg med i hvad der kommer til at ske.

Luk menu